Festival sira i vina

Festival sira i vina započet je s ciljem promocije malih i obiteljskih sirara koji se savršeno stapaju s malim vinarima iz regije, a sve to u prekrasnom ambijentu valpovačkog dvorca.

Bistrigin

Prvenstvo Panonije u piciginu na Bistrinačkoj plaži na kojem možete uživati u mnogim beer-gastro delicijama i dobroj glazbi.

Deer & Bike

Event promovira neiskorištene turističke potencijale Baranje gdje sudionici mogu doživjeti sve ono što Baranja nudi – od dunavskih šuma i ritova, Banskog brda i prostrane ravnice do kušanja lokalnih proizvoda i upoznavanja šokačke kulturne baštine.

Vaterpolo u žitu

Amaterski vaterpolo turnir u Belišću pokrenut 2013. godine na inicijativu Oštrog Ganga i uz blagoslov bazena i Turističke zajednice grada Belišća.

Odojka na pijesku

Na najvećoj sunjari Bazena Belišće održava se mješoviti amaterski odbojaški turnir 3 na 3. Riječ je o jedinom ekološkom i pigfriendly odbojkaškom turniru u Hrvatskoj.

Lessing – landranje baranjskom Planinom

Proljetna šetnja baranjskim surducima i prtenim putevima koje su stoljećima tabali vinogradari i voćari.

Međunarodni dan Karašice

Proljetno – ljetno događanje uz samu obalu rijeke Karašice s raznim aktivnostima kao što su Kara*Ran preko rijeke Karašice, foto natječaji, čišćenje rijeke te druženje uz karaburgere i dobru akustičnu glazbu.

Fašnička Karašicka Republika

Prvi organizirani događaj, tada još neformalne skupine mladih, postao je zaštitni znak Karašicke Republike. U vrijeme fašnika organizira se popularna Maškara Treškara te spaljivanje velikog fašnika koji svake godine ima neku novu simboliku.