Prošlo je četiri godine od posljednje Treškare Maškare. Ove subote, 10. veljače 2024., održana je treća Treškara Maškara, odnosno party za proslavu maškara.

Mjesto zbivanja bio je dvorac Prandau-Normann. Glazbena tema koja se je provlačila ove godine bile su 2000.,odnosno prvo desetljeće drugog milenija. Mnogi su slušajući DJ Grofmanna kroz glazbene uspješnice toga doba, mogli ponovno proživjeti neki prve ljubavi rane mladosti, neki brije sa starom ekipom a nekima je sve to bila novost.

Posjetitelji su dnevnu dozu objava na društvenim mrežama mogli obaviti fotografirajući se u Barbie kutiji ili pak pred poster zidom s posterima glavnih faca nultih godina, od Eminema do Avril Lavigne, 50 centa, Green day-a i mnogih drugih. Poster zid je „glumio” tipičnu tinejdžersku sobu toga doba.

Brojni posjetitelji maskirali su se u razne likove ili su se samo obukli prema temi 2000-ih godina, a stručni žiri Republike nagradio je najbolje maske.

Plesalo se i pjevalo do jutarnjih sati, a jedino pitanje bilo je- kada će se ovo ponoviti. Što znači samo jedno, Treškara Maškara je ponovno na životu.