Pozivamo vas na 6. rekreativno-edukativnu biciklijadu Deer & Bike koja će se održati u subotu 23. travnja 2021. u Dražu, u Baranji. Najdugovječnija baranjska biciklijada pružit će vam doživljaj svega onoga što Baranja nudi, od dunavskih šuma i ritova, surduka i vidikovaca Banskog brda do prostrane ravnice te kušanja tradicionalnih šokačkih proizvoda i upoznavanja kulturne baštine. Vožnja je turistička i ima edukativni karakter, tempo je lagan, uživamo u prirodi, divimo se i učimo o Baranji. Biciklijada gdje se većina dionice odnosi na poljske puteve! Samo divlje i prašnjavo, k tome i neravno jer bit će nekoliko žešćih uspona, nemojte da nismo rekli… ipak je to Planina.

OKUPLJANJE: 11:30, Carev podrum, Planina 12, Gajić
Trajanje: 12 – 18h
*Mogućnost odabira kraće (25km) ili duže rute (50km)

ONLINE prijave na: https://docs.google.com/…/1IvJ05zim1m4…/edit* preporuka MTB bicikl jer više od pola puta je zemljani!

Kotizacija iznosi 100 kuna (na licu mjesta) te uključuje:
– Ručak na OPG-u Golubov (tradicionalni baranjski specijalitet, piće/vino)
– majica biciklijade Deer&Bike
– usluge organizacije i turističkog vodiča

Ukoliko nemate MTB bicikl, javite se, može se iznajmiti. Preporuča se da sudionici imaju svu potrebnu opremu koja je predviđena za vožnju bicikla što podrazumijeva nošenje biciklističke kacige, zračnice i pumpe u slučaju bušenja gume i sl. Online prijavom na rekreativno – edukativnu biciklijadu prihvaćate sudjelovanje na vlastitu odgovornost.

Organizator: Ciklo klub „Karabic“ udruge Karašicka Republika, Udruga Karašicka Republika, ogranak Draž
Pokrovitelj: Turistička zajednica općine Draž