U subotu, 19. prosinca ove godine, u dvorcu Prandau-Normann u Vališću, održalo se četvrto proglašenje najpozitivca godine 2020. godine, koje je ove godine pripalo Evi Bošković.Široke ruke, vedra duha i magične energije koja je svojim nesebičnim volontiranjem i širenjem pozitive itekako zavrijedila postati 4. po redu ŠIC’NFILK’A odnosno dobitnica nagrade Karašicki karanfil. Čak 207 ljudi glasalo je na ovom online izboru preko društvenih mreža kroz dva tjedna

. Eva je pobijedila ispred Mislava Matišića za samo jedan glas što je dokaz demokratičnosti unutar republike koja podjednako ljubi i spaja Belišće, Valpovo i širi prostor naše Panonije. Još su bili nominirani Zoran Zbanatski i Marko Bušić, također izuzetni volonteri karašicke platforme. Evi je plaketu predao Marijan Mandić, aktualni Grofmann Karašicke Republike koji je i sam bio prošlogodišnji dobitnik ove vrijedne nagrade.

Ovom prilikom sjetimo se i prijašnjih dobitnika nagrade Karašicki karanfil Dine Borde te nezaboravne Stele Novak. Udruga Karašicka Republika planira iduće offline i online druženje na godišnjoj skupštini koja će se održati početkom 2021. godine.