U subotu 2.2. proglašavamo 3. fašničku karašicku republiku Belišća i Valpova i to u valpovačkom dvorcu jer smo kao pravi skorojevići vrlo brzo iz gerile evoluirali u vlastelu, šumu i ledinu zamijenili za dvorac! 😀

Šalu na stranu, pozivamo vas na najbolji MASKOTRASH PARTY u bližoj okolici! Karašicka se vraća svojim korijenima: obucite MASKE, izvedite van najšarenije alter ege, zavedite naizgled nepoznatu damu ili princa miješane krvi i zaplešite na bezvremenske domaće i strane TRASH hitove koje su za vas pripremili domaćini iznenađenja & nepoznati izvođači. Dress code ludo maskiran, ulaz je skoro pa besplatan (donacija 10kn).

Po prvi puta ćemo po noći izabrati novog grofmanna jer tko je lud ima moć, a ona je još jača dok je noć! Izvlačenje novog grofmanna iz šešira donijet će nam malo mira nakon dobroćudne tiranije HaeF grofmanna Igora Gubića.

I ove godine biramo NAJGOROBOLJU masku, koja podjednako očarava kombinacijom ljepote i ružnoće, kreativnosti i dosade.

Karašicka Republika će ove godine vladati Belišćem i Valpovom čak mjesec dana, sve do SPALJIVANJA SLAMNATOG PUSTA 2.3. na ledini između dva grada. U tih mjesec dana prezentirat ćemo najbogatiji društveni program što ga je fašnik vidio, i upravo iz toga razloga dopustite nam da ostanemo tajanstveni kako ne bi pokvarili iznenađenje (možda bude i vatrometa)!

Šaljive maske nestrpljivo vire iz mašte (vrebajući duše tašte), karašicki fašnik kuca na vrata, Belišće i Valpovo brat do brata! 🙂